Velkommen

Få gode ideer til at være med til at leve mere CO2 venligt.

På nettet er der masser af tips og gode råd der er sunde, miljøvenlige og klimavenlige. Men pas på de mange CO2tips, der kun har til formål at få flere besøgende, større salg eller flere reklamepenge.

Forbrugeroplysning bør være uvildig og baseret på teoretisk naturvidenskab kombineret med praksis viden, færdigheder og erfaringer.

I hele min karriere har jeg arbejdet med uvildig, videnskabelig og præcis vejledning til danske familier. Jeg drømte om at blive professor for dette vigtige område. Men det var specialisterne, der fik lov og vejlede i sundhed og miljø. Mine tips på siden her er sunde, bæredygtige og oplevelsesrige tips til en “grønnere” fremtid. De er uvildige og holdbare og har ikke som mål at tjene penge på reklamer.


Min baggrund er 10 år som projektmager med testning af forbrugerprodukter på Statens Husholdningsråd , 25 år som lektor på University College, Sjælland og virtuelle undervisningsmetoder med borgerinddragelse.
Nu arbejder jeg freelance og tilbyder gode råd, test og foredrag om bæredygtig sundhed. I mit firma FruGrøn.dk giver jeg uvildige tips, der er baseret på naturvidenskab, praksisviden og mange års erfaringer. Link til mit CV

Venligst Anne-Grete Rasmussen, Pens. lektor, Husholdningsøkonom,
Rengøringsekspert, Master i Miljøpædagogik, Økologisk Haveambassadør, bridgeunderviser
Idemager@gmail.com
Mine sider: FruGrøn.dk, husarbejde.dk, CO2tips.dk og lynbridge.nu