FruGrøn testGrønne gaverGrønne julegaver

Test termokander

Da jeg har besluttet at købe julegaverne i genbrugsbutikker i år, gik jeg på jagt i Røde Kors butikken i Sorø. Her fandt jeg en TIGER termokande, som jeg tidligere har haft god erfaring med.  Den var næsten ubrugt, og kostede kun 45kr. For at være sikker på, at den holder varmen blev den tjekket sammen med mine andre to termokander, og på test der ligger på nettet.

Og jo, den holder varmen rigtig godt. Efter 10 timer var vandet 67 grader, mens det på min gamle Stelton kun var på 28 grader og 60 grader på min Alfi.

For at tjekke kvaliteten gik jeg ind på Forbrugerstyrelsens test af termokander. og rigtigt TIGER kanden var testet bedst.

Der pubbede mange andre resultater op om “Bedst i test”. OG, det var ikke de samme kander der var de bedste som i Forbrugerstyrelsen’s test.

Min pointe er: køb kun efter uvildige test, som Forbrugerstyrelsen foretager.

Læs mere om min test af termokander, og hvilke “Best i Test” du kan stole på

Test af termokander.
Test nr. 2 Målt temperatur efter 10 timer i de 3 termokander. Alfi kugle var dårligst, ( 53 grader) og Den gammeldags termobeholder fra Cook-Baker var varmest på 77 grader

test nr. 2