BoligGrøn rengøringSpar energiVarmt vand

CO2- venlig moppe

Grøn mikrofibermoppe

De fleste mopper man køber i supermarkedet er af en dårlig kvalitet. De går enten i stykker efter nogen tids brug eller ender i skabet, fordi de ikke er så funktionelle som reklamen lovede.

Jeg har gennem årerne afprøvet mange forskellige mopper, og er kommet frem til at “Greenspeed” er fantastisk både med hensyn til anvendelse, holdbarhed, ergonomi og ikke mindst med hensyn til miljøbelastning. Private husholdninger har nu mulighed for at anvende denne kvalitetsmoppe, som anvendes i erhvervsmæssig rengøring.

Det smarte ved moppen er, at den er velegnet til tør-, fugt-, og vådmopning. Den er billigt brug, da der anvendes meget lidt vand og rengøringsmiddel er ikke nødvendig til den ugentlige omgang. Hvis der er pletter på gulvet sprøjter den vand på gulvet så der kun fugtes på pletterne. Det er godt for indeklimaet, og da moppen er med mikrofiber rengør den meget effektivt. Den er velegnet til næsten alle slags hårde gulve. Har man hund eller børn er det meget hurtigt at køre gulvet over og ryste moppen udendørs. Se her:

Når man bruger den, giver det energi til både krop og psyke. Det er gaven til ham/hende der mangler mere energi ;0)

Den koster 495kr. + moms

Tilbud på ekstra moppegarn+original fiberklud, ergonomisk klud og skuresvamp ialt 595kr + moms

Bestilling: Mail : idemager@gmail.com eller telefon 20652065.
Kan afhentes i Sorø på Søskovvej 10 eller i Næstved. Gratis levering ved køb at 3 moppesæt.